Vindue med snevejr uden for - animation Et kuk-ur hvor fuglen kommer ud - animation Et vindue med snevejr uden for - animation

En hjertelig tak til ...

I en kold tid med forjagede og stressede mennesker, varmer det utroligt meget, når man så møder nogen, der standser op og giver sig tid til at give en hjælpende hånd.

Derfor vil jeg gerne sige tusind tak til alle dem, der gennem årene har gjort det muligt for mig som blind at lege med hjemmesider. En stor tak til Kurt Wessel, der som den første hjalp mig med at komme igang med at lave min egen hjemmeside, og som brugte mange mange timer på at opfylde mine mindste ønsker med hensyn til billeder og farver. Mine første "rigtige" hjemmesider lavede han helt og holdent på egen hånd.
En speciel og meget stor tak til Peter H.S. Madsen, der ligeledes brugte meget tid på at hjælpe mig med mine sider, og som tilmed var så sød at gøre ekstra meget ud af mine sider med animationer. Hans hjælp og mange gode råd har været uvurderlige for mig, og atter og atter er jeg vendt tilbage til hans egen hjemmeside for at søge både gode råd og inspiration.
Også mange tak til Lotte Madsen, der ligeledes hjalp mig meget i begyndelsen, og hvis glasbaggrunde og animationer, jeg har brugt enkelte steder på mine egne sider,og tusind tak til Lene Henriksen, der har oversat alle mine sider til engelsk, og en meget meget stor tak til Hanne Petersen, der var så venlig at brokke sig over min forrige hjemmeside, og som dermed gav mig det spark, der skulle til, for at få mig igang med at lave denne hjemmeside. Uden hendes "indblanding" og helt utrolige tålmodighed var jeg nok aldrig blevet færdig.
Og endelig tak til dig, mor, der altid var parat til at bistå mig med beskrivelser af billeder og farver, og som fra din plads i himlen stadig er min daglige vejleder i valg af farver i mit tøjvalg og lignende, uden dig ville min verden have været grå og farveløs.
Og en kæmpe tak til dig, Jørgen, der ligeledes fra din plads et sted derude i det store univers, stadig minder mig om, at alt bliver så meget lettere at håndtere, hvis man gør brug af sin humoristiske sans og kan grine af alle fejltagelserne og af sig selv ikke mindst.
Endelig også en meget stor tak til Søren Génsbøl, der venligst har udlånt en hel del af fuglestemmerne, du kan høre her på min side, optagelser, han lavede sammen med sin far Benny Génsbøl.
Til sidst en tak til min storebror Bent Raymond, der sammen med min søde svigerinde Lone, aldrig undlader at forsikre mig om, at jeg, i lighed med alle mennesker iverden, er unik og et mirakel, og at der kun er en af mig, hvilket jeg er enormt glad for, da det unægteligt ville være temmelig rædsomt og enerverende, hvis jeg ustandseligt ramlede ind i mig selv alle vegne (smiler). Bent har ikke bistået mig med råd og dåd i forbindelse med min hjemmeside, men til gengæld sørger han for, at jeg ikke helt glemmer, hvordan man opdaterer en hjemmeside, da det er mig, der fik fornøjelsen af at oprette hans egen hjemmeside og holde den opdateret.
Kort sagt tak til alle, der på den ene eller anden måde har gjort det muligt for mig at lege med hjemmesider, farver og billeder og animationer og lyd.

Besøg Peter H.S. Madsens hjemmeside
Besøg Hanne og hendes venners imponerende side om Melodi Grand Prix
Besøg Dansk Ornitologisk Forenings hjemmeside
Besøg Bent Raymonds hjemmeside og universets gåde
Tilbage til Mælkevejens indholdsfortegnelse