Vindue med snevejr uden for - animation Et kuk-ur hvor fuglen kommer ud - animation Et vindue med snevejr uden for - animation

En hjertelig tak til ...

I en kold tid med forjagede og stressede mennesker, varmer det utroligt meget, når man så møder nogen, der standser op og giver sig tid til at give en hjælpende hånd.

Derfor vil jeg gerne sige tusind tak til alle dem, der gennem årene har gjort det muligt for mig som blind at lege med hjemmesider. En stor tak til Kurt Wessel, der som den første hjalp mig med at komme igang med at lave min egen hjemmeside, og som brugte mange mange timer på at opfylde mine mindste ønsker med hensyn til billeder og farver. Mine første "rigtige" hjemmesider lavede han helt og holdent på egen hånd.
En speciel og meget stor tak til Peter H.S. Madsen, der ligeledes brugte meget tid på at hjælpe mig med mine sider, og som tilmed var så sød at gøre ekstra meget ud af mine sider med animationer. Hans hjælp og mange gode råd har været uvurderlige for mig, og atter og atter er jeg vendt tilbage til hans egen hjemmeside for at søge både gode råd og inspiration.
Også mange tak til Lotte Madsen, der ligeledes hjalp mig meget i begyndelsen, og hvis glasbaggrunde og animationer, jeg har brugt enkelte steder på mine egne sider,og tusind tak til Lene Henriksen, der har oversat alle mine sider til engelsk, og en meget meget stor tak til Hanne Petersen, der var så venlig at brokke sig over min forrige hjemmeside, og som dermed gav mig det spark, der skulle til, for at få mig igang med at lave denne hjemmeside. Uden hendes "indblanding" og helt utrolige tålmodighed var jeg nok aldrig blevet færdig.
Og endelig tak til min mor, der altid er parat til at bistå mig med beskrivelser af billeder og farver, og tak til Jørgen, der ligeledes har hjulpet mig meget med mine billeder - kort sagt tusind tak til alle, der har brugt tid og energi på mig og min hjemmeside.

Besøg Peter H.S. Madsens hjemmeside
Besøg Lotte Madsens hjemmeside
Besøg Hanne og hendes venners imponerende side om Melodi Grand Prix
Tilbage til Mælkevejens indholdsfortegnelse